• 1402/04/31 - 10:29
  • - تعداد بازدید: 230
  • - تعداد بازدید کنندگان: 220
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

گزارش جناب آقای دکتر پارسا قابوسی پژوهشگر مرکز تحقیقات مدیریت اورژانس از کنگره سلامت هوشمند

با توجه به برگزاری کنگره سلامت هوشمند،از تاریخ 21 لغایت 23 تیرماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران،،پیوست نامه گزارش نگاشته شده توسط جناب آقای دکتر پارسا قابوسی پژوهشگر مرکز تحقیقات مدیریت اورژانس ارسال می گردد. این گزارش بر مبنای حضور میدانی ایشان در بخش نمایشگاهی و پنل های تخصصی کنگره سلامت هوشمند می باشد.

17982.mp3 گزارش جناب آقای دکتر پارسا قابوسی پژوهشگر مرکز تحقیقات مدیریت اورژانس از کنگره سلامت هوشمند

گزارش اول کنگره سلامت هوشمند

نویسنده : پارسا قابوسی

سلامت هوشمند، که همچنین به عنوان سلامت دیجیتال یا سلامت الکترونیک شناخته می شود، به استفاده از فناوری های دیجیتال و دستگاه های هوشمند برای بهبود ارائه مراقبت های بهداشتی و نتایج بیمار اشاره دارد. این حوزه شامل فناوری‌های مختلفی از جمله اپلیکیشن‌های سلامت موبایل، پوشیدنی‌ها، پلت‌فرم‌های پزشکی از راه دور، پرونده الکترونیک سلامت و هوش مصنوعی می‌شود.

روز چهارشنبه مورخ 21 تیر ماه، با برگزاری افتتاحیه در مرکز همایش‌های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران، کنگره سلامت هوشمند کار خود را آغاز کرد تا به صورت علمی و مبتنی بر شواهد به بررسی تجربه‌های هوشمند‌سازی نظام سلامت بپردازد.

این کنگره در دو بخش نمایشگاهی و پنل های تخصصی آموزشی سلامت هوشمند برنامه ریزی و از 21 تا 23 تیر ماه برگزار گردید.

در بخش نمایشگاه این کنگره نمونه‌هایی از استفاده فناوری‌های دیجیتال در سیستم سلامت قابل مشاهده بود. از کیوسک های تمام الکترونیک اندازه‌گیری علائم حیاتی تا دستگاه هوشمند چک شستشو دست پرستاران، سامانه‌های الکترونیک مدیریت اطلاعات، پرونده الکترونیک، کتابخانه پزشکی الکترونیک، دستگاه های هوشمند چک علایم حیاتی بر بالین بیماران و آخرین پروژه های هوشمند سازی در دانشگاه های علوم پزشکی نمونه‌هایی از نوآوری های نمیش داده شده در این نمایشگاه بود.

در بخش پنل های تخصصی نیز در 4 سالن، برنامه های آموزشی با حضور متخصصان حوزه سلامت هوشمند برگزار گردید که در آن تجربه هایی از اجرا طرح های حوزه سلامت الکترونیک و سلامت هوشمند شامل هوشمتد سازی بیمارستان ها، سیستم های بهداشتی – درمانی آینده، بررسی فناوری های حوزه اورژانس، یکپارچه سازی خدمات سلامت در قالب بستر های الکترونیک، تجهیزات پزشکی و کاربرد های واقعیت مجازی در خدمات سلامت مورد ارزیابی قرار گرفت.

هر چند که طبق اصول سلامت الکترونیک، وجود داده‌های باکیفیت زیربنای یادگیری ماشین و استفاده هوش مصنوعی در نظام سلامت است، ولی نمونه‌هایی از کاربرد‌های هوش مصنوعی در سیستم سلامت نیز در پنل‌های اختصاصی مورد بررسی قرار گرفت و چشم انداز های استفاده از هوش مصنوعی در مراکز درمانی کشور به بحث گذاشته شد.

این کنگره با حضور گسترده علاقه مندان و ارائه دهندگان خدمات سلامت از جمله پزشکان، پرستاران و پیراپزشکان و همچنین فناوران حوزه دیجیتال و مدیران به بستری جهت برقراری ارتباط میان رشته ای تبدیل شد که می تواند به الگویی جهت برگزاری همایش های آتی و برقراری پل میان رشته های مختلف مبدل گردد.

در ادامه گزارش ها، به بررسی مباحث مطروحه در پنل های تخصصی خواهیم پرداخت.

  • گروه اخبار :
  • کد خبر : 17982
:
کلیدواژه ها
omid peyrovi
خبرنگار

omid peyrovi

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings